Car hire cyprus
Image default
Home and Garden

Zonwerend folie voor auto’s

Vind jij het ook zo vervelend als je in de auto zit en de zon zodanig in je gezicht schijnt dat je bijna niets kunt zien? Veel mensen hebben last van de felle zon tijdens het auto rijden. Sommige auto’s zijn voorzien van zonwerende ramen, maar lang niet elke auto heeft deze fijne eigenschap. Daarom kun je ook zonwerend folie voor autoramen kopen. Hiermee kun je dan je ramen blinderen. Het blinderen van je autoramen is een precies karwei. Je moet niet denken dat fix ik wel even in vijf minuten. Op zich kun je het zonwerende raamfolie er wel in vijf minuten op hebben zitten, en zal het ook zijn werk gaan doen. Maar erg mooi zal het er dan niet op zitten. Je zult dan allemaal luchttunnels hebben en luchtbellen onder het folie. Neem dus even de tijd om je folie netjes op de ramen te krijgen.

Om het juiste folie aan te schaffen kun je naar een online folieshop. Bijna iedere foliewebshop verkoopt wel zonwerend folie voor ramen. Over het algemeen kun je zonwerend folie gebruiken voor de ramen van je auto én van je woning. Het goedkoopste raamfolie voor auto’s kost zo’n 3 euro per halve meter. Dit is een flinterdun folie dat wel wat lastig is om op te plakken. Als je van te voren je ramen goed nat maakt, kun je, als je niet meteen goed plakt, het folie nog los trekken en opnieuw aanbrengen. Zodra de ramen droog zijn, zal de lijm zijn werk gaan doen. Het folie zal dan blijven plakken op de manier hoe jij het hebt aangebracht.

Zonwerend folie houdt heel veel zonlicht tegen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de warmte minder snel door je ramen naar binnen kan komen. Daarnaast heeft zonwerend raamfolie een soort blindeer effect. Mensen kunnen namelijk van buitenaf, dan moeilijker bij jou naar binnen kijken. Dat kan gewoon wel prettig zijn. Let wel op dat je niet alle ramen van je auto mag tinten. Onze overheid hanteerd namelijk regels omtrent het ramen blinderen van auto’s. Online kun je hier van alles over vinden!