Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wie is TD Interieur?

TD Interieurbouw is een bedrijf wat meubels, balies, winkelinrichtingen, interieurs en keukens ontwerpt en deze ook realiseert. Bij TD Interieurbouw zijn creatieve ontwerpers werkzaam die u helpen om uw idee te visualiseren. Onze interieurbouwers komen daarna naar u toe en plaatsen uw gevisualiseerde idee op een moment wat u uiteraard uitkomt. Klik hier >

Voor wie is TD Interieurbouw? 

Al jaren verzorgd TD Interieurbouw het interieur bij mensen thuis maar ook voor zakelijke klanten verzorgt TD Interieurbouw het interieur bij hen in de winkel. 

  • Particuliere klanten: samen bedenkt TD Interieurbouw met de klant het interieur thuis, daarna ontwerpt TD Interieurbouw en creëren wij uw idee. Bij ons kunt voor van alles terecht, van een op maat gemaakte kast tot een prachtige keukentafel. Ook is TD Interieurbouw gespecialiseerd in het realiseren van verstelbare keukens speciaal voor rolstoelgebruikers. 

  • Zakelijke klanten: de uitstraling van een winkel is erg belangrijk voor de consument die uw winkel bezoekt. Als u opzoek bent naar een vernieuwing van het huidige interieur of als u een compleet nieuw interieur wilt is TD Interieurbouw de geschikte partner. Wij kunnen samen met u ideeën bedenken en ontwerpen die uw ruimte de uitstraling geeft die bij uw product past.  

Bij TD interieurbouw is alles mogelijk! 

Hoe werkt TD Interieurbouw? 

Bij TD Interieurbouw werken we stapsgewijs. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt werkt TD Interieurbouw in deze 4 stappen: 

  1. Wensen: de wensen van de particulier of zakelijke klant staan centraal. Daarom ontvangen wij eerst de wensen en de ideeën graag van onze klanten. Nadat wij de wensen en ideeën hebben ontvangen bekijken we in een eerste oriënterend gesprek om een concreet idee te krijgen van uw wensen. 

  2. 3D Ontwerp: na het opnemen van materialen en afmetingen van het project maakt TD Interieurbouw een 3D ontwerp. Zo krijgen onze klanten een duidelijk beeld van het eindresultaat en of het wel past bij het interieur of bij het bedrijf. Ook ontvangt u een gespecificeerde offerte zodat u een overzicht heeft van de beoogde kosten. 

  3. Werkplaats: heeft u akkoord gegeven voor de offerte? Uw project wordt voorbereid door TD Interieurbouw in onze werkplaats in Nijkerk. 

  4. Plaatsen: op locatie wordt uw project door medewerkers van TD Interieurbouw geplaatst. 

Meer informatie nodig over TD Interieurbouw? 

Heeft u nog meer informatie nodig over TD Interieurbouw? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op of via de mail!