Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa scooters

Je hebt eindelijk voldoende gespaard, je gaat je eerste scooter kopen! Vespa scooters zijn de mooiste en beste scooters op de markt, je moet er wel iets meer voor betalen. Je kunt ook Vespa scooters leasen, dan betaal je in maandelijkse termijnen. Welke Vespa scooters kun je kiezen en welke past het beste bij jou? Lees snel verder!

 

Vespa Primavera

Deze Vespa scooters hebben die nostalgische uitstraling van vroeger met een moderne draai. Onder de stalen overkapping gaat zeer moderne technologie schuil. De Vespa Primavera is de opvolger van de Vespa LX, je kunt de Primavera in verschillende uitvoeringen kopen.

 

Vespa Sprint

Liever wat sportiever rijden? Deze Vespa scooters hebben een modern en strak uiterlijk met een sportieve afwerking. Naast de standaard Vespa Sprint zijn er diverse speciale uitvoeringen verkrijgbaar met een geheel eigen look en kleurstelling.

 

Vespa Motorscooters

Vespa scooters staan bekend om de bouwkwaliteit, dat blijkt nog maar eens door de Vespa motorscooters die je kunt kopen. Met een cilinderinhoud van 125cc of 300cc kun je op de autowegen en snelwegen rijden, je moet wel in het bezit zijn van een motorrijbewijs.

 

Vespa scooters kopen of leasen

Je kunt Vespa scooters online kopen, je kunt ook kiezen voor Vespa scooters leasen. Vespa is een luxe merk, met een hoge kwaliteit en een bijbehorend prijskaartje. Door Vespa scooters te leasen spreid je de kosten over enkele jaren uit, dat kan wellicht ook voor jou een oplossing zijn. Informeer naar de voorwaarden via de leverancier.

 

Look-a-Like Vespa scooters

Naast de echte Vespa scooters kun je ook look-a-like retro scooters kopen. De prijzen liggen een stuk lager, houd er wel rekening mee dat de onderdelen en technologie ook van mindere kwaliteit zijn. De prijs/kwaliteitsverhouding is vaak dik in orde, als je veel kilometers maakt zijn echte Vespa scooters toch wel aan te raden.