Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa kleur rood

Bij een Italiaans voertuig in de kleur rood denk je misschien als eerste aan een Ferrari, vergeet niet dat Vespa rood ook een prachtige kleur is voor deze vlotte scooter met de handige doorstap. Mooi rood is niet lelijk en Vespa rood is een prachtige keuze als je van opvallend en sportief houdt. Beide modellen die momenteel verkrijgbaar zijn, de Vespa Primavera en de Vespa Sprint zijn leverbaar in Vespa rood.

 

Vespa Primavera

Voor een stijlvolle scooter ervaring is de Vespa Primavera de ideale scooter. De Primavera is de opvolger van de Vespa LX. Je ziet de typische retro scooter stijl terugkomen, daarnaast vallen ook de moderne accenten op. Onder de metalen overkapping schuilt de meest moderne techniek die verkrijgbaar is voor scooters. Standaard is de Primavera verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder Vespa rood, donkerblauw, zwart en wit. Daarnaast zijn er ook speciale uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de Vespa Primavera Touring die in bruin en zilver leverbaar is. Of de Vespa Primavera Special 70 die wordt geleverd in de oorspronkelijke Vespa kleuren Grigio en Azzurro.

 

Vespa Sprint

Deze sportieve scooter is de opvolger van de Vespa S en is naast de standaard kleuren zoals Vespa rood, blauw, zwart en wit ook verkrijgbaar in sportief geel. De Vespa Sprint custom is een heel bijzondere uitvoering. Daar wordt een nieuwe kleur over de originele laklaag gespoten die indien gewenst weer verwijderd kan worden. Zo geef je de Vespa Sprint een opvallende nieuwe kleur, en als je dat wilt ga je weer terug naar de originele Vespa kleuren.

 

Wat zijn de Vespa kleuren?

Vespa is een Italiaans merk scooter, het is dus logisch dat de Italiaanse taal ook regelmatig terugkeert in de kleurstelling. Wij spreken van Vespa Rood, eigenlijk is het de Vespa Rosso Dragon, de Rode Draak dus. Daaruit spreekt het vurige karakter van de Vespa Sprint. Er zijn ook andere opvallende namen zoals Blue Midnight, Montebianco en Nero Vulcano. Speciale edities kunnen geleverd worden in andere Vespa kleuren zoals Azzurro en Grizio. In de webshop kun je zien waar deze kleuren precies voor staan.

 

Ga je voor sportief Vespa rood of voor elegant Vespa zilver? Kijk snel in de webshop voor alle beschikbare kleuren.