Car hire cyprus
Image default
Offers

Verhuizen? Met deze tip lukt het u in één keer!

Heeft u binnenkort een grote verhuizing op de planning staan? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk in het nieuwe huis of pand! Met een personenauto gaat dit zeker niet lukken omdat deze simpelweg veel te klein is om veel spullen te verplaatsen. Bovendien passen er ook geen meubels in. Daarom hebben wij nu een perfect alternatief gevonden, namelijk een verhuiswagen! Deze kunt u natuurlijk in één keer aanschaffen, maar daar hangt een hoge prijs aan. Daarom kunt u nu ook een verhuiswagen huren! Op deze manier hoef je niet torenhoge kosten te betalen. Bovendien heb je de verhuiswagen ook maar voor een tijdje nodig. Bultman is een partij die verhuiswagens verhuurt. In deze blog gaan we dieper op de voordelen in die Bultman met zich mee brengt!

De voordelen van Bultman

Bultman verhuurt diverse soorten en maten verhuiswagens. U kunt bijvoorbeeld een bestelbusje of een verhuiswagen vanaf 2,5 kubieke meter huren. De grootste is 20 kubieke meter. Op deze manier kunt u een verhuiswagen huren die precies past bij uw klus. Weet dus goed van te voren hoeveel spullen u moet verhuizen, en op basis daarvan kunt u een verhuiswagen uitzoeken. Wanneer u een 

Verhuiswagen huurt, krijgt u de eerste 100 kilometer gratis. Wel moet u een borg betalen voor het huren van een verhuiswagen, maar deze krijgt u natuurlijk weer terug wanneer u de verhuiswagen veilig terugbrengt!

Huur eenvoudig een verhuiswagen

Het huren van een verhuiswagen bij Bultman is erg gemakkelijk. Via de website van deze partij kunt u nu heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Ook kunt u aangeven war u deze wilt ophalen en wegbrengen. Bultman heeft een aantal storageboxen in Nederland staan. U kunt kiezen uit Apeldoorn, Deventer en Harderwijk. Op deze manier is er altijd wel een vestiging die niet ver weg is van uw huis!

Advies van Bultman

Zit u nog met een dringende vraag over het huren van een verhuiswagen? Op de website van Bultman staat veel informatie! U kunt bovendien ook contact opnemen met de specialisten van Bultman om al uw vragen te stellen!


https://www.bultman.nl/