Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

U wilt een motor kopen in Amersfoort

U heeft de beslissing genomen om een motor te gaan kopen en u woont toevallig ook in de regio Amersfoort. Bij Doornekamp Motorsport kunt u dan goed terecht. Onze winkel in Amersfoort heeft meer dan driehonderd nette motorfietsen en motors klaar om te kopen op voorraad. In ons assortiment van driehonderd motorfietsen zit ook ontzettend veel variatie. U kunt bij ons in Amersfoort een motor kopen die erg sportief is. Een andere mogelijkheid is een motor kopen die juist uitermate geschikt is voor toeren, voor de motorrijders in Amersfoort en omstreken die graag lange ritten op de motor maken. Een van onze populaire modellen is ook wel de naked bike! Dit model heet eigenlijk een toermotorfiets, maar de naked bike is een veel populairdere naam. Deze strakke uitvoering heeft geen stroomlijnkuip, dit concept is ontstaan door klanten die hun sportmotor gingen “uitkleden” als goedkope oplossing voor schade die aan kuipdelen was ontstaan. Klanten hoeven dit hedendaags echter niet meer zelf te doen, gewoon in Amersfoort langskomen in de winkel en de motor staat er voor je klaar om te kopen!

U wilt een motor gebruiken, maar niet kopen in Amersfoort

Het zou natuurlijk ook kunnen dat u geen motor wilt kopen in Amersfoort. U wilt daarentegen er eentje huren. Dat kan ook! Als het bijvoorbeeld lekker weer wordt komend weekend, dan krijgt u vanzelfsprekend zin om op een motor te cruisen. Dit gaat echter lastig als u zelf geen motor heeft, maar ook niet vaak genoeg een motor zou gebruiken als u er een kocht. Huren in dan de betere optie in plaats van een motor te kopen in onze winkel in Amersfoort. Wij zijn ook beschikbaar voor u als u een 35kw motor of een motortrailer wilt huren. Voor deze service hoeft u geen borg te betalen, alleen uw eigen risico geldt.

Al overtuigd?

Hebben wij u al overtuigd om een motor te kopen in onze winkel in Amersfoort? Of om gebruik te maken van onze verhuurdiensten. Wij van Doornekamp Motorsport zijn echte motorliefhebbers, daarom helpen wij graag onze klanten met een motor kopen of huren, zonder kletsverhaaltjes en verkooppraatjes. Kom bij ons in Amersfoort langs!