Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Transportfiets kopen? Blijvend scherpe prijzen op alle merken.

Ben jij ook toe aan een transportfiets?

Doe jij ook vaak boodschappen op de fiets en kom je ruimte tekort? Dan ben je toe aan een transportfiets. Op een transportfiets kan je dankzij de bagagedrager en voor rek meer boodschappen kwijt dan op een normale stadsfiets of oma fiets.

Wat is een transportfiets?

Een transportfiets onderscheid zich dankzij zijn robuustere oversized (dikkere) frame en zijn voordrager van de normale oma fiets. De zithouding blijft hetzelfde. Je zit er namelijk lekker rechtop op. De transportfiets is speciaal uitgevoerd als een fiets waarop je met gemak meer boodschappen/bagage kunt meenemen.

Wat zijn de meest gangbare specificaties van een transportfiets.

  • De transportfiets heeft altijd een voordrager waarop je een krat/mand kunt plaatsen. In dit fietskrat of fietsmand kan je je tassen plaatsen.
  • Hiernaast is een echt transportfiets ook uitgevoerd met een sterke dubbelpoot standaard en een stuurslot om te voorkomen dat je fiets omvalt.
  • Daarbij zijn versnellingen heel erg handig, vooral met veel bagage aan boord. De versnellingen maken het makkelijker als je een brug/viaduct op en af moet fietsen. Transportfietsen heb je zowel zonder als met 3,5,7 of meer versnellingen.
  • Een transportfiets heeft ook een dikkere (oversized frame).

Een transportfiets is lekker stevig ,robuust en gebruiksvriendelijk!

De transportfiets ziet er zwaar en robuust uit, maar dankzij de Aluminium frame en opties zoals de versnellingen en dikke banden krijg je een fijne fietservaring!

Ben je benieuwd waar je een transportfiets kunt uitproberen of kunt kopen? Kijk dan op de snelst groeiende fietsenwinkel van Nederland. Bij Premiumbikes kan je terecht voor transportfietsen van verschillende soorten en merken.

Deze fietsenwinkel heeft: Webshop keurmerk certificaat, Achteraf betalen, ruim assortiment, goede merken, scherpe prijzen, levering door heel de EU, vriendelijke klantenservice.

https://www.premiumbikes.nl/transportfiets/