Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Tips om geld te besparen bij een bruiloft

Voor veel mensen is hun trouwdag een van de mooiste dagen uit hun leven, naast de geboorten van eventuele kinderen. Bedrijven weten dit en spelen hier slim op in, want een trouwdag kan ongelofelijk duur zijn. Je kunt dan als koppel proberen meer geld te verdienen zodat je je droombruiloft kunt betalen. Men checkt bijvoorbeeld de CAO bouw of cao Schilders om te kijken of ze wel genoeg betaald krijgen, maar je kunt ook de slimme tips in dit artikel gebruiken om je bruiloft gewoon minder duur te maken.

 

Overweeg de winter

Niet alle huwelijksdata zijn gelijk gemaakt. Ontdek welke het populairst zijn op de trouwdatumkalender van WeddingWite. Als er meer vraag is naar een bepaalde datum, betaal je meestal een hogere prijs voor een locatie. Je zou een korting kunnen scoren door te kiezen voor een minder populaire maand, zoals januari of februari.

 

Boek een zondag

Zaterdag is een populaire dag voor bruiloften, maar het is ook over het algemeen de duurste dag om te trouwen. Je kunt je locatie waarschijnlijk voor een lagere prijs reserveren als je je bruiloft op zondag of een doordeweekse avond houdt.

 

Houd vast aan de bloei van het seizoen

Je kunt je ogen op roze bloemen laten vallen om de boeketten van je bruidsmeisjes te accentueren, maar overweeg om te kiezen voor een andere tint of bloemensoort. Lokale bloemen die op het moment van je bruiloft in het seizoen zijn, zijn over het algemeen minder duur. Ook hebben lokale bloemen de neiging er frisser uit te zien, omdat ze niet dagen hebben hoeven reizen.

 

Haal alles uit je bloemen

Een grotere bloem, zoals een hortensia, ziet er natuurlijk voller uit en neemt meer ruimte in beslag met minder stengels. Je kunt ook de ceremoniële bloemen hergebruiken voor de receptie, in plaats van nog meer te kopen.