Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

RitRegistratieSystemen van GTM met keurmerk

Ga naar GTM en kies voor apparatuur dat voldoet aan het RitRegistratieSysteem keurmerk. De mogelijkheden die GTM biedt zijn divers op het gebied van kilometerregistratie. De ritten kunnen worden gevolgd met geavanceerde GPS technieken. Een ritregistratie kan het beste worden gedaan met modules die passen bij de functie die is gewenst. Zo zijn er kleine varianten die geschikt zijn voor kleinere voertuigen of alledaagse taken. Deze zijn ook goed voor het volgen van mensen.

En verder zijn er grotere varianten bij Global TrackMarks te krijgen die voor transport en goederenvervoer geschikt zijn. Wat ook verkrijgbaar is, is een ritregistratiesysteem dat past bij vervoer van containers en schepen. Die versies zijn waterdicht en daarom geschikt voor een vochtige omgeving. Mocht men nog meer track & trace opties willen hebben kan men op de website van GTM kijken.

Het registreren van ritten

Het registreren van ritten kan met GTM heel eenvoudig gedaan worden. Wagenparkbeheer en fleet management is wat men wil hebben als men over veel voertuigen beschikt waarvan men graag wil weten waar ze van moment tot moment zijn. Ook kan de software en apparatuur van GTM om de zoveel tijd een rapportage uitbrengen van de ritten die zijn gereden. Op die wijze houdt men het overzicht en hoeft men niet continu bezig te zijn met een RitRegistratieSysteem dat men bij Global TrackMarks kan krijgen. Ook krijgt men inzicht in individuele chauffeurs en kan men voorkomen dat anderen gebruikmaken van het voertuig. GTM levert de benodigde techniek.

Track & trace opties

De track & trace opties die GTM levert zijn ontzettend betrouwbaar en nuttig. Wil men dus het maximale halen uit de cloud-based software voor fleet management dan kan men daarvoor terecht bij ons bedrijf. Met live tracking kan men onmiddellijk inzage krijgen in wat er op dit moment gebeurt met uw transportwagens.

https://www.globaltrackmarks.nl/