Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Polderscooter, de beste scooters van heel het land!

Polderscooter is de aanbieder in alle soort scooters voor iedereen! Van nieuwe tot tweedehands scooter, ze hebben het allemaal voor u. Bovendien kan Polderscooter veel meer betekenen voor u dan alleen maar scooterverkoop. Ze bieden onderhoud, verhuur, lease, en accessoires aan voor uw scooter.  U zou kunnen zeggen dat Polderscooter het walhalla van scooter is! Ga naar de website www.polderscooter.nl voor meer informatie.

Polderscooter Lease

Bij Polderscooter hoeft u niet alleen maar een scooter te kopen. U kunt ze ook huren of leasen! Al vanaf tien euro per maand kunt u een scooter lease bij Polderscooter. Deze lease kunt u online aanvragen door een formulier in te vullen. Hierbij vraagt Polderscooter om bepaalde gegevens van u. Denk hierbij aan persoonlijke gegevens en vragen over wat voor soort merk scooter u wilt leasen. Nadat het formulier is verstuurd, krijgt u een vrijblijvende offerte via de post. U kunt dan de offerte bekijken en nog corrigeren. Na de check van de offerte stuurt u een getekende offerte weer terug met de antwoordenvelop. Als deze wordt goedgekeurd, krijgt u een seintje van Polderscooter en kunt u uw aangegeven scooter binnen 5 werkdagen komen ophalen. Hoe makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen heeft u al een scooter geleased.

Onderhoud

Is uw scooter toe aan een onderhoudsbeurt? Dan bent u bij Polderscooter bij het juiste adres! In de vestiging Dronten kunt u langskomen met uw scooter voor een onderhoudsbeurt of reparatie. De monteurs van Polderscooter zijn professionals in het reparen van uw scooter en kunnen snel service bieden. Bovendien kunnen zij u adviseren wat het beste is voor uw scooter. Zodat u nog lang van uw scooter kan genieten.

Kom gerust eens langs

Wilt u ook een scooter kopen of leasen bij Polderscooter? Of wilt u een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door de monteurs? Kom dan gerust langs bij onze winkel in Dronten. Daar staat een showroom voor u klaar en kunnen onze experts u helpen met het vinden van de ideale scooter. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Polderscooter. Daar vindt u alle overige informatie over de scooters en de service van Polderscooter zelf.