Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Wageningen?

Heeft u een goedkoop verhuisbedrijf in Wageningen of in de directe omgeving nodig? Dan bent u bij Tasman Verhuur zeker op de juiste plek! Bij hen kun je zowel terecht voor verschillende busjes in allerlei soorten en maten, als complete hulp bij de verhuizing. Niet alleen dat, ook verhuren ze gewone personenauto’s, verhuisartikelen (denk aan dozen, inpakpapier, folie etc.), aanhangers en een aantal andere dingen. U kunt dus voor veel verschillende dingen bij ze terecht. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen, ze helpen u graag verder en denken ook met u mee. Alles wordt per mail naar u opgestuurd, u weet dus altijd waar u aan toe bent.

Voertuigen van dit verhuisbedrijf uit Wageningen

Zoals ik al eerder zei is het mogelijk om bij dit verhuisbedrijf uit Wageningen verschillende soorten voertuigen te huren. Dat zijn de volgende: Bestelbus 5m3, dit is een van de ‘’kleinere’’ voertuigen die je kunt huren. Dit voertuig kun je op elke dag huren. Bestelbus 10m3, dit is een grotere versie van de hiervoor aangegeven bestelbus, logischerwijs kan er dus meer in. Verhuisbus 20m3, dit is de grootste bus. De naam zegt het al, deze wordt voornamelijk gebruikt bij verhuizingen en verplaatsen van grotere objecten. Personenauto’s zijn er ook in verschillende vormen en maten. Er zijn auto’s beschikbaar geschikt voor 4 tot 7 personen. Aanhangers zijn er ook in verschillende maten, zowel open als dicht.

Volledige verhuizing

Dit verhuisbedrijf uit Wageningen helpt u ook graag met het verhuizen zelf, niet alleen het aanbieden van de voertuigen. Met hulp van familie of vrienden kunt u dit heel goedkoop maken, u bepaalt namelijk zelf hoeveel verhuizers u wilt inhuren. Deze verhuizingen zijn mogelijk van maandag tot en met donderdag. Prijzen worden berekend per uur, pauzes en dergelijk tellen natuurlijk niet mee. Mochten niet alle spullen in één keer kunnen worden overgeplaatst is nog een keer heen en weer rijden een van de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk alle spullen weer heeft. Inpakwerk en/of montagewerk kun je op aanvraag ook laten doen. Betalen is achteraf en kan op verschillende manieren.