Car hire cyprus
Image default
Management

New profitable business ideas

 

Nieuwe winstgevende bedrijfsideeën

 

1. Diensten voor bedrijfsoprichtingen en vennootschappen

Kapitaal: P10.000 – P20.000

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vereist: Technisch, Netwerken, Management.

 

Het opzetten van een bedrijf is geen gemakkelijke taak. Met al het wettelijke papierwerk dat nodig is, hebt u waarschijnlijk professionele hulp nodig om ervoor te zorgen dat alle aspecten zijn gedekt en er geen mazen in de wet zijn.

 

Diensten voor het oprichten van bedrijven maken het proces gestroomlijnd en gemakkelijk voor klanten. Als vennootschapsrecht en juridische zaken uw ding zijn, is dit een potentiële zakelijke onderneming.

 

2. Videografie bedrijf

Kapitaal: P40.000 – P100.000

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Vereist: Apparatuur, videobewerkingssoftware, ontwerp en marketing.

 

Wij Filippino’s houden van het documenteren van ons leven. Van de doop van een baby tot zijn eerste verjaardag, afstuderen, debuut, bruiloft, reünies, en zo’n beetje alles.

Videografie diensten kunnen een lucratieve business zijn als je de vaardigheden en een creatief team achter je hebt. Buiten familie-evenementen zijn er ook andere mogelijkheden waarin je je kunt verdiepen die veel meer zouden betalen, zoals het verslaan van conferenties/conventies, het produceren van online videocommercials, evenals live-opnames van concerten en festivals.

 

3. IT- en netwerkadvies en -training

Kapitaal: P5.000 – P20.000

Moeilijkheidsgraad: Hoog

Vereist: Standaard uitrusting, techniek en marketing.

 

Moderne bedrijven die afhankelijk zijn van computersystemen om te functioneren hebben regelmatig onderhoud en beheer nodig – wat het bedrijfsidee lucratief maakt omdat de meeste klanten op voorschot zullen betalen.

 

Kantoren draaien op een aantal computers in een netwerk (inclusief servers), kruidenierswinkels hebben een always-on bewakings- en kassasysteem, en uw vriendelijke buurtkoffiehuis moet zijn WiFi altijd laten werken voor zijn klanten.

 

Al deze zaken vereisen IT- en netwerkexpertise. Voor extra inkomsten bieden sommigen zelfs trainingsdiensten aan bedrijven, freelancers en enthousiastelingen.

 

4. Verhuisbedrijf (lipat-bahay)

Kapitaal: P5.000 (als je al een vrachtwagen of busje hebt)

Moeilijkheidsgraad: Laag

Vereist: Klantenservice, Marketing.

Verhuizen van de ene plek naar de andere kun je het beste doen met een lipat-bahay service. Ik raad het persoonlijk aan tegen het zelf slepen van spullen, omdat het je ontelbare reizen bespaart en potentiële schade aan je eigendommen voorkomt.

 

En met jongere gezinnen die voortdurend verhuizen om in de buurt van hun werk te zijn, zullen er altijd potentiële klanten zijn in dit soort zaken. Het starten van een is ook gemakkelijker gemaakt met app’s / marktplaatsen zoals Mober, LalaMove, en Transportify.

 

5. AirBnB

Kapitaal: Reserve kamer of ruimte

Maandelijks inkomen: P20.000 – P60.000

Moeilijkheidsgraad: Laag

Vereist: Klantenservice, en Marketing.

 

Ik hoorde van Tim Ferriss’s interview met AirBnB mede-oprichter Joe Gebbia dat ze in eerste instantie Airbeds verhuurden aan hun betalende gasten, vandaar de naam, Air Bed & Breakfast of AirBnB.

 

Cool. Voor de niet-ingewijden, AirBnB staat eigenaren van huizen en appartementen toe om hun ruimtes te verhuren aan gasten tegen een vergoeding. Ze zijn aanzienlijk goedkoper dan een verblijf in een hotel, dat is de reden waarom de populariteit is gestaag toegenomen in de afgelopen paar jaar. Als je de ruimte hebt, wil je dit misschien eens uitproberen.

 

6. Verhuur van kantoor- en woonmeubilair

Kapitaal: P200.000 – P500.000

Moeilijkheidsgraad: Hoog

Vereist: Volgsystemen, Verkoop, en Boekhouding.

Dit is een nichemarkt voor wie zijn producten wil leasen in plaats van verkopen. Ik heb online advertenties gezien waar ze korte en lange termijn “contracten” aanbieden, afhankelijk van de behoeften van de klant.

 

Waarom meubilair huren?

 

Net als bij het huren van appartementen, kunnen vakantiegangers die voor langere tijd (een paar maanden tot een jaar) in de plaatsen blijven die ze bezoeken, hun woonruimte meer thuis laten voelen met gehuurde meubels.

Dat bespaart zeker geld en moeite ten opzichte van het importeren van hun eigen meubilair uit het buitenland.

 

Ondernemers kunnen ditzelfde concept gebruiken wanneer ze hun bedrijf van de grond af opbouwen. In plaats van meubels te kopen voor hun gehuurde kantoorruimte, kunnen ze die voor een jaar leasen en gewoon verlengen als ze dat nodig achten.

 

Zo besparen ze op de opstartkosten en kunnen ze zich gemakkelijk van het meubilair ontdoen als het bedrijf mislukt. Naast meubilair kunt u er ook voor kiezen om computers en andere kantoorapparatuur te leasen aan bedrijfseigenaren (of zelfs rent-to-own opties aan te bieden voor al uw producten).

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/belgie-2e-hands/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/