Car hire cyprus
Image default
Business

Loont jaarlijks overstappen van autoverzekering nou écht?

Hoor je van bijvoorbeeld jouw buurvrouw dat zij jaarlijks van autoverzekering overstapt? Heb je dit op de werkvloer gehoord? Of heb je deze tip van een ander persoon gekregen? Dan heb je mogelijk ook wel interesse gekregen om jaarlijks over te stappen.

Maar, is dat nou echt zo lucratief? Kost autoverzekering vergelijken niet super veel tijd? En kun je daarom niet beter gewoon bij jouw huidige verzekeringsmaatschappij blijven? Wij hebben interessant nieuws voor je: het loont écht om jaarlijks te kijken naar een andere autoverzekering.

Kiezen voor een andere dekking

Is jouw auto op dit moment bijvoorbeeld 10 jaar oud? En heb je nog steeds een WA volledig casco autoverzekering? Dan heb je mogelijk een té uitgebreide dekking. In dit geval is het interessanter om voor een mindere dekking te kiezen, aangezien je daarmee maandelijks het nodige geld weet te besparen.

In sommige gevallen kan het dus écht interessant zijn om voor een andere dekking te kiezen. Ga dit goed na en doe eventueel navraag bij jouw verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen jou perfect adviseren.

Kiezen voor een andere verzekeringsmaatschappij

In ons land bevinden we ons in een luxepositie. Het is namelijk zo dat je uit meerdere verzekeringsmaatschappijen kunt kiezen. Doordat je zoveel keuze hebt, kun je ook een prima vergelijking gaan maken. Dat is dan ook echt iets wat wij je aan kunnen raden.

Juist door naar een andere verzekeringsmaatschappij over te stappen, kun je van (veel) lagere tarieven genieten. Daarbovenop komt nog eens dat je tijdens een dergelijke overstap ook direct voor een iets andere dekking kunt kiezen. Op een dergelijke manier kun je eigenlijk twee vliegen in één klap vangen.

Durf brutale vragen te stellen

Is de dekking van jouw autoverzekering niet meer helemaal naar wens? Durf dan navraag te doen bij de verzekeringsmaatschappij. Mogelijk hebben zij direct een interessant aanbod voor je. Zit je op dit moment bij Ditzo autoverzekering? En heb je een reclame van een andere verzekeringsmaatschappij gezien? Dan kun je mogelijk ook met Ditzo contact opnemen om na te gaan of zij óók een dergelijke kortging aan kunnen bieden. Met andere woorden: een brutaal mens heeft de halve wereld. Durf daarom brutale vragen te stellen en daarmee geld te verdienen!