LED Verlichting mogelijkheden: LED Strip

Vrijwel iedereen realiseert zich dat LED Verlichting de toekomst heeft. Dankzij de energie efficiëntie en de lange levensduur heeft LED technologie zich lang en breed bewezen. Niet iedereen is bekend met de LED Strip, de perfecte toepassing voor de eigenschappen van LED Verlichting. Wat zijn de mogelijkheden voor LED Strips in huis of op kantoor?

 

LED Strip voor etalages en kasten

LED Verlichting dimmen is zeer energie efficiënt. Dat komt deels omdat er zo weinig warmteontwikkeling ontstaat. Daarmee zijn LED Strips ideaal om te gebruiken in etalages, in kasten en op andere plaatsen waar je over een groter oppervlak subtiel licht nodig hebt.

Gebruik een LED Strip onder de terrasoverkapping

Het is mogelijk LED Verlichting te gebruiken die waterdicht is, zo kan een LED Strip ook buitenshuis worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping. Plaats een LED Strip met een plakstrip of met klemmen aan de terrasoverkapping en creëer een prachtige sfeer, het hele jaar rond.

Onderhoud is zelden nodig met LED Strips

Omdat LED Verlichting zeer duurzaam is zul je niet vaak onderhoud hoeven te plegen aan een LED Strips waterdicht. Daarom wordt LED Verlichting steeds vaker toegepast op moeilijk bereikbare plekken. Onderhoudskosten bij zakelijk gebruik komen zo lager te liggen waarmee er naast energiebesparing en kosten voor vervanging ook wordt bespaard op mankracht.

 

Dit zijn slechts drie voorbeelden van situaties waarin LED Strips de ideale oplossing zijn voor het verlichten van huis en kantoor. Als je daarnaast bedenkt dat LED Verlichting verkrijgbaar is in verschillende sterktes en kleuren zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

https://www.leds-depot.be/