Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hoe je auto verkopen zonder kosten

Gratis je auto verkopen met ‘gratis mijn auto verkopen’! Verkoop je auto zonder daar maar iets voor hoeven te betalen. Krijg de hoogste prijs je op auto, ongeacht het merk of type! Binnen 24 uur kun je de auto zonder gedoe verkopen.

 

Binnen 24 uur verkocht

Wil jij ook je auto verkopen binnen 24 uur? Ga dan naar de autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen en meld je auto in een paar simpele stappen aan. Je krijgt binnen 24 uur de prijs te horen waarvoor je de auto direct kunt verkopen. De prijs komt tot stand door je auto in een online autoveiling te plaatsen. 24 uur lang kunnen RDW erkende autobedrijven een bod plaatsen. Er zijn meer dan 5000 autobedrijven aangesloten waardoor er veel geboden wordt. Na 24 uur sluit de veiling en is het hoogste bod bekend. Hiervan word je op de hoogte gebracht en bepaal je zelf of je daar je auto voor verkoopt of niet. Verkopen is niet verplicht en er zijn geen kosten! Over het bod kun je 3 dagen nadenken. Daarna vervalt het bod en kun je de auto niet meer verkopen voor het genoemde bod.

 

Auto verkopen kan zonder gedoe

Zonder gedoe je auto verkopen is iets waar steeds meer mensen naar op zoek zijn. Je kunt namelijk op veel verschillende manieren je auto verkopen maar veel manieren zijn of niet gemakkelijk of leveren veel irritatie op. Deze manier van verkopen is snel, eenvoudig en zeer effectief. Je benadert in feite in een klap meer dan 5000 bedrijven en komt binnen korte tijd achter de beste prijs die je er voor kunt krijgen. Verkopen is een kwestie van slechts een druk op de knop. Bij de verkoop wordt direct het bedrag uitgekeerd en de vrijwaringspapieren in orde gemaakt. Het vrijwaringsbewijs is bij sommige verzekeraars nodig om de verzekering van de auto te beëindigen. De wegenbelasting wordt automatisch stopgezet wanneer het vrijwaringsbewijs is afgegeven. Hiervoor hoef je zelf dus niets te doen. Een auto verkopen via een autoveiling kost je niets en levert je het meeste gemak op. Veel mensen die eerder hun auto hebben verkocht via een advertentiesite zullen daar niet snel voor een tweede keer voor kiezen. Ze krijgen namelijk altijd te maken met handelaren die een onzin bod uitbrengen en daar wil natuurlijk niemand zijn of haar auto voor verkopen.