Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Handige autogadgets

Auto’s zijn tegenwoordig al van heel veel gemakken voorzien. Als je een oudere auto hebt, dan kun je misschien niet genieten van dezelfde luxe als bij nieuwe auto’s. Maar zelfs als je de nieuwste van de nieuwste auto hebt, zijn we van mening dat de ervaring in de auto altijd verbeterd kan worden. Vandaag bespreken we drie gadgets die een autorit absoluut prettiger maken.

 

Radardetector

Net als Sammy Hagar, gerenommeerde musicus, filantroop en beruchte restaurateur – kunnen velen van ons gewoon geen honderd rijden. Helaas leidt dit onwettige (zij het alomtegenwoordige gedrag) uiteindelijk tot forste boetes. Gelukkig zijn er een aantal radardetectoren op de markt om ons op de hoogte te stellen wanneer de politie radar in de buurt gebruikt. Het apparaat is een van de meest accurate op de markt, geladen met dubbele antennes en robuuste smartphone comptabiliteit waarmee u kunt netwerken met andere nabijgelegen snelheidsduivels.

 

Handpresso

De meesten van ons huiveren gewoon bij de gedachte om onze werkdag te beginnen zonder een kop koffie. Het is gemakkelijk om te vergeten het koffiezetapparaat in te stellen, of, als we achter lopen, hebben we eenvoudigweg geen tijd om langst gaan bij ons favoriete koffietentje op weg naar werk. Voor deze mensen is de Handpresso ontworpen. De Handpresso is een koffiezetapparaat op maat gemaakt voor uw auto. Het apparaat werkt met uw eigen voorkeur qua gemalen koffie of met ESE-espressopods en past rechtstreeks in de sigarettenaansteker of 12-volt poort in uw auto.

 

Achteruitrijcamera

We vinden dat een achteruitcamera set een van de beste gadgets voor de auto is. Het kost een paar tientjes tot iets meer dan honderd euro afhankelijk van welke achteruitrijcamera je koopt, maar dit geld heb je heel snel terugverdiend als je bedenkt dat je met zo’n achteruitrijcamera nooit meer tegen een bumper of een paaltje hoeft te rijden.