Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een touringcar huren

Een touringcar voor elke gelegenheid is gewoon ontzettend handig. Noot verzorgd personenvervoer voor het hele koor, oftewel voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer door heel Nederland. Als je in Utrecht of Gelderland woont dan zal je ons regelmatig langs zien rijden met kinderen, ouderen en mensen die een beperking hebben. Een touringcar bij ons huren is een van onze services. Voor iedere gelegenheid kan je bij Noot terecht om een touringcar te huren. Het kan altijd! We hebben een enorm wagenpark waar touringcars van iedere soort en maat staan, gewoon voor het uitkiezen voor jouw evenement. Bij Noot hebben we touringcars die je kunt huren van iedere soort en maat (klik hier voor de website)!

De verscheidenheid in touringcars die je kunt huren

De touringcars die je bij Noot kan huren verschillen heel erg in de soorten en maten waarin ze verkrijgbaar zijn. Heb je een uitje met ongeveer 16 man? Daar hebben we een touringcar voor die je kunt huren! Of heb je een gelegenheid waar je naartoe wilt met 62 man? Daar hebben we ook een touringcar voor die je kunt huren! Daarnaast zitten alle soorten en maten ertussen ook in ons brede assortiment. Er zijn ook allerlei opties die wel of niet bij een touringcar kunnen zitten. We hebben touringcars die je kunt huren die erg functioneel zijn, maar we hebben ook touringcars die je kunt huren die uiterst veilig zijn, of heel comfortabel, of juist heel luxe. Voor ieder gezelschap hebben wij wel een touringcar die je kunt huren.

Een touringcar huur je voor…

Twijfel je of je een touringcar kunt huren voor jouw evenement? Noot kan touringcars verhuren voor een grote verscheidenheid aan soorten gelegenheden. Wil je een compleet verzorgde dagtocht of meerdaagse reis organiseren? Bij Noot kan dat gewoon. Wil je breng- en haalritten? Dat kan ook! Voor vervoer naar concerten of theatershows, evenementen, lijndiensten, bedrijfsfeestjes en schoolreisjes, bij Noot kan je voor al deze dingen met gemak een touringcar huren. Benieuwd naar de prijzen? Bezoek onze website en vraag er een offerte aan, dan weet je meteen wat je van ons kunt verwachten.