Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een touringcar huren voor de leukste reisjes

Als school hadden wij een schoolreisje georganiseerd naar een leuk pretpark in Nederland. Wij misten echter nog één ding: het vervoer. Een aantal jaren hadden wij een vaste vervoerder, alleen is deze vorig jaar failliet gegaan. Hierdoor moesten wij op zoek naar een nieuwe vervoerder waar wij wel op konden vertrouwen. Andere scholen in de omgeving, maakten ons erg enthousiast over Noot. Een touringcar huren deden zij allemaal bij Noot. Zij vertelden ons dat Noot erg betrouwbaar is, keurig op tijd is en een goede rijstijl heeft. Met ongeveer vijftig kinderen, vonden wij het wel prettig dat de chauffeur zich kon aanpassen en iets voorzichtiger reed. Wij zijn Noot gaan benaderen met de vraag of zij een offerte voor ons wilden opstellen. Het antwoord was zeer positief en de offerte zag er ook erg aantrekkelijk uit.

 

Veel mogelijkheden voor het huren van een touringcar

 

Toen wij de offerte bekeken die gingen over het huren van een touringcar, zagen wij dat er ook nog eens verschillende mogelijkheden waren. Noot biedt namelijk verschillende soorten touringcars aan die elk hun eigen comfort hebben. Wij kozen voor de standaard touringcar met 62 plekken. Vervolgens zijn wij overleg gaan plegen met Noot om alles te bespreken. Zij zeiden dat veiligheid erg hoog in het vaandel staat bij hen, daarom is elke bus voorzien van veiligheidsgordels, een kooiconstructie, ABS en ESP. Ook zorgden zij ervoor dat wij een chauffeur zouden krijgen die verschillende trainingen over verkeersveiligheid had gevolgd en een aantal slipcursussen had gehad.

 

Goede tips gekregen

 

Wat ons nog meer aansprak bij Noot, was dat de chauffeur in het bezit was van een certificaat “Levensreddend Handelen”. Wij kregen ook direct wat tips mee voor de volgende jaren. Zo vertelde Noot ons dat maandag en woensdag relatief rustige dagen zijn en dat de maanden maart en april ook rustig zijn. Ook was de prijs in deze maanden een stuk lager, deze tips nemen wij zeker mee naar volgend jaar!

 

Een onvergetelijke reis!

 

De busreis met Noot verliep vlekkeloos, er waren geen moeilijkheden en de chauffeur reed op een erg fijne manier. Daarnaast kon de chauffeur ook goed omgaan met de kinderen en vond iedereen hem grappig. Kortom: mede dankzij Noot hebben wij een onvergetelijk schoolreisje gehad!