Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een scooter leasen om mee op vakantie te gaan

Een scooter leasen, juist nu de vakantietijd voor velen weer is aangebroken, is een avontuurlijk plan. En ik zal je uitleggen waarom. Duizenden mensen die vanaf nu hun thuis verruilen voor een tijdelijk vakantieverblijf ergens in eigen land of juist wat verder weg in het buitenland. Helaas heb jij geen geld dit jaar om echt even op vakantie te gaan. Laat staan om een geschikt vervoermiddel te kopen.

Heb jij er wel eens over nagedacht om met een lease scooter op vakantie te gaan? Of een weekendje er even helemaal tussenuit? Zodat je toch deze zomer even kunt afschakelen van de drukte van het afgelopen jaar?

Wist je dat je een scooter ook kunt leasen?

Wanneer je je scooter least, kun je namelijk direct al op pad. Om die heerlijk lange tochten door Nederland te maken bijvoorbeeld. Want ook Nederland is immers meer dan de moeite waard om te ontdekken. En hoe kan dat beter dan met een scooter die je least bij Polderscooter? Waarom Polderscooter? Waarom een scooter leasen? Ik ‘hoor’ het je denken. Nou, omdat je bij Polderscooter geen restricties hebt. Je kunt elke nieuwe scooter bij Polderscooter leasen. En dan doel ik op de nieuwe scooters die in de showroom staan of op hun website. Zij hebben zoveel keus. Er is altijd wel een scooter die je heel graag zou willen leasen (met als doel er ook echt eigenaar van te worden), zelfs een Vespa of een retro scooter. Het voordeel van het leasen van je nieuwe scooter is dat je voor slechts een klein bedrag per maand al eigenaar wordt van je eigen scooter. En dan heb je per direct toch een vervoermiddel tijdens je vakantie! Zodat je op een unieke manier je vakantie kunt beleven. Hoe gaaf is dat?

Een scooter leasen om je vrijheid te vieren

Het is toch geweldig om met weinig geld op zak, op je geleasde scooter langs al die mooie natuur die Nederland rijk is, te rijden. Hahaha, ja ik realiseer me dat het best wat oubollig klinkt. Maar het is toch zo? Denk je eens in, je stapt zo op je scooter, in het brandende zonnetje met je haren in de wind om overal waar jij maar wilt naar toe te gaan. Je vrijheid tegemoet. Geen verplichtingen, geen drukte, even lekker alleen maar doen wat jij wilt. Lekker toeren in je omgeving en af en toe stoppen om te picknicken, bosbessen te zoeken of pannenkoeken te eten. Het lijkt me zo avontuurlijk.

Zou jij ooit met een lease scooter op vakantie gaan?