Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een prachtige zorgchalet voor mijn moeder

Samen met de familie hebben we een beeldschone zorgchalet van Wernsen laten bouwen. Omdat mijn vader laatst is overleden is mijn moeder nu alleen in een groot huis wat ze niet in haar eentje kan schoonmaken. Daarom besloten we om mijn moeder ergens anders te laten wonen. Eerst was zij het er niet meer eens, maar later besefte ze zich dat dit niet meer langer door kon gaan. We wilden haar niet in een tehuis stoppen, dus zochten we een andere oplossing.

Nog niet nagedacht over een zorgchalet

Toen we aan het brainstormen waren, kwam de gedachte van een zorgchalet nog niet naar boven. We dachten eerst dat mijn moeder wel bij iemand kon intrekken en dat iemand van ons mantelzorg zou doen. Helaas was er bij iedereen net niet genoeg ruimte om haar in het huis te laten. Daarom gingen meerdere familieleden richting de gedachten van een verzorghuis. Maar ik wilde dat haar absoluut niet aan doen. Hierdoor ben ik op het internet gedoken om een andere oplossing te zoeken dan iedereen in gedachten had. Dankzij het internet kwam ik op het idee om een zorgchalet te bouwen in iemands tuin. Ik heb zelf een grote tuin waar eventueel een chalet kan staan. Ik vond dit een top idee en ben dit gaan delen met de rest. Iedereen was dol enthousiast en we gingen zoeken naar een bedrijf die dat voor ons wilden doen. Al snel kwamen we op het bedrijf Chaletbouw Wernsen terecht. Samen met hen hebben we een mooi ontwerp gemaakt en konden we beginnen met het maken van planningen.

Een mooi eindresultaat

Na lang te hebben gewerkt en met bloed, zweet en tranen is de chalet eindelijk af. Hij is nog mooier geworden dan dat we op de tekeningen hadden gezien. Alles zit er in, een kleine keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Nu kan ik zo even bij aan binnen lopen om te kijken hoe het met haar gaat en is ze nooit meer alleen. Ik wil graag Chaletbouw Wernsen bedanken voor hun harde werk in dit project en dat ze dit moeten blijven doen, want ze maken veel mensen hiermee gelukkig, onder andere mij.

Wilt u meer weten over Chaletbouw Wernsen? Bekijk dan de website van Chaletbouw Wernsen via www.mantelzorg-wernsen.nl.