Car hire cyprus
Image default
Offers

Dit wist jij nog niet over M&M’s!

Ze zijn erg verslavend en buitengewoon lekker: M&M’s! Deze lekkere chocoladesnoepjes kunnen uiteraard niet gemist worden tijdens een film in de bioscoop of op een verjaardag. Ze horen er gewoon bij! Er zijn zelfs hele winkels opgericht om deze lekkere M&M’s te verkopen. Wij willen je graag meer vertellen over deze heerlijkheden, want sommige dingen wist jij echt nog niet over de M&M!

Hier komt de naam vandaan

Waarom heten M&M’s zoals ze heten? Dat leggen we je graag uit. De naam bestaat eigenlijk uit twee concurrenten van elkaar. De ene M staat voor Franklin Clarence Mars. Deze ondernemer heeft in de jaren 20 een chocoladefabriekje opgericht. De andere M staat voor de grootste concurrent van Mars, namelijk Bruce Merrie. Deze man is de zoon van de directeur van de chocoladefabriek Hershey. Ze besloten in 1941 een samenwerking aan te gaan omdat de cacao door de oorlogsomstandigheden moeilijk te krijgen zou zijn. Op deze manier zijn de M&M’s ontstaan. Ze ontwikkelden samen de lekkere chocoladesnoepjes met een suikerlaagje eromheen, wat dus nu nog steeds de M&M heet!

De verschillende soorten M&M’s

Er zijn veel verschillende soorten M&M’s te koop. In de supermarkt zijn bijvoorbeeld M&M’s met alleen chocolade te koop, maar ook met nootjes en de crispy variant. Eigenlijk zijn er nog veel meer soorten! Wanneer je kijkt op de website van snoepspecialist Candyonline zul je een heel walhalla aan M&M’s vinden. De soorten variëren van M&M’s met witte chocolade tot aan pindakaas tot karamel. Ben je benieuwd naar welke soorten er allemaal verkocht worden bij Candyonline? Kijk dan snel op de website. Bestel snel jouw favoriet, zodat je binnenkort lekker tijdens een film op de bank kan zitten met de lekkerste M&M’s erbij!

Snoepgoed van Candyonline

Niet alleen M&M’s kun je vinden op de website van Candyonline, maar nog veel meer soorten snoep. Candyonline is namelijk de specialist op het gebied van snoepgoed. Van Haribo tot Maoam tot Chupa Chups, je vindt het allemaal op de website van Candyonline. Ook jouw favoriete snoepgoed zit er tussen!

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar alle soorten snoepgoed van Candyonline? Bekijk dan eerst even de website! Je zult zien dat het erg lastig is om al het lekkere snoepgoed te weerstaan. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar tussen 09:30 uur en 16:30 uur. Zij helpen je graag verder met al je vragen over het heerlijkste snoepgoed!

 

https://www.candyonline.nl/