Car hire cyprus
Image default
Offers

Deze 3 recepten voor op de houtskool barbecue moet je proberen!

Deze 3 recepten voor op de houtskool barbecue moet je proberen!

De zomer is de perfecte tijd om de houtskool barbecue tevoorschijn te halen en heerlijk te koken! Er gaat niets boven de smaak van voedsel dat op een houtskoolgrill is bereid, en deze recepten zullen zeker in de smaak vallen bij jouw volgende cookout.

 

Zalm lover

Probeer eens een nieuw recept met gegrilde zalm met citroen en kruidenboter. De vis is smaakvol en vochtig, en de kruiden geven het een prachtig geurig aroma. Serveer het met wat eenvoudige bijgerechten zoals geroosterde aardappelen of een groene salade.

 

Klassieke kip

Als je op zoek bent naar een klassiek gegrild gerecht, probeer dan gegrilde kip met rozemarijn en knoflook. De kip is sappig en vol van smaak, en de rozemarijn en knoflook geven het een heerlijk aroma. Serveer het met je favoriete bijgerechten.

 

Veggie!

Een heerlijke veggie-optie is het grillen van groenten als courgette, aubergine en rode paprika. Ze zullen vol van smaak zijn en perfect voor een gezonde maaltijd. Serveer ze bijvoorbeeld met gebakken of gepofte aardappel of met heerlijke rijst voor een complete maaltijd.

 

De grill reinigen

Deze recepten zijn slechts een paar ideeën om je op weg te helpen met je houtskoolgrill. Experimenteer erop los en vind jouw favoriete gerechten voor op de grill! Vergeet niet de grill na elk gebruik schoon te maken, zodat hij de volgende keer weer aan kan. Zo reinig je de grill:

1. Verwijder het grillrooster en zet het opzij om af te koelen.

2. Borstel de binnenkant van het rooster met een staalborstel om voedsel- of vetresten te verwijderen.

3. Leeg de as van de bodem van de grill in een metalen prullenbak.

4. Spoel de binnenkant van de grill af met een tuinslang om eventueel achtergebleven vuil te verwijderen.

5. Droog de binnenkant van de grill af met een schone handdoek.

6. Plaats het rooster terug en bewaar de grill op een koele, droge plaats.

 

Maxtotaal.nl

Ben jij zelf nog op zoek naar de perfecte houtskool barbecue? Bekijk het assortiment houtskool barbecues van Maxtotaal.nl dan eens! Voor vragen of advies kun je contact opnemen met de klantenservice en één van de vriendelijke medewerkers helpt je graag verder!

 

https://www.maxtotaal.nl/