Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

De voordelen van mijn nieuwe lamelparket

Een tijdje geleden heb ik een goedkoop lamelparket laten leggen door monteurs van Bax Houthandel. Ik ben hier heel erg blij mee, want er zitten veel voordelen aan ten opzichte van de vloer die ik er voorheen had liggen. Om deze reden is het zo dat ik graag een blog erover schrijf, want ik wil graag dat jij er ook bekend mee wordt en wellicht gebruik maakt van de dienst van Bax Houthandel. Graag deel ik wat voor voordelen ik zie bij het lamelparket specifiek, maar ook van Bax Houthandel, ik ben namelijk erg tevreden over de manier hoe ze mij hebben geholpen bij zowel de keuze voor de vloer als het uiteindelijk afleveren.

Mijn lamelparket van Bax Houthandel

Het kopen van een lamelparket bij Bax Houthandel heeft verschillende voordelen met zich meegebracht. Om te beginnen vond ik het heel erg fijn dat de medewerker van Bax Houthandel mij in de showroom heeft voorzien van heel veel informatie waardoor ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. Het was heel prettig op de manier hoe hij samen met mij door de showroom liep om te zien of er iets voor mij tussen het assortiment zit. Dit bleek uiteindelijk wel zo te zijn, want ik heb direct een deal gesloten voor het kopen en laten leggen van een lamelparket. Wat ik zo tof vind aan het lamelparket is dat het niet duur is en er hierdoor toch heel erg mooi uitziet. Een ander heel groot voordeel ervan is dat het helemaal niet vlekgevoelig is, als je er wat eten of drinken over laat vallen dan blijft het op de laklaag en trekt het niet in het hout zolang je het maar op tijd schoonmaakt.

Interesse?

Wellicht dat een lamelparket helemaal niet jouw voorkeur heeft of dat je graag iets heel anders wil proberen. Ook in dit geval is mijn advies om eens Bax Houthandel te bezoeken om te bepalen of er iets voor jou is. De medewerker van Bax Houthandel weet precies welke vragen hij moet stellen om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met de vloer.