Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

De kartonnen dozen van Dozenhal waren snel geleverd en zijn van topkwaliteit!

Ik heb echt een super site gevonden waar je gemakkelijk en snel kartonnen dozen kunt kopen voor een goede prijs. Eerst werkte ik altijd samen met een ander bedrijf en hadden we een eerlijke deal. Hij zal mij de dozen bezorgen en dan zou het bedrijf iets terug krijgen van mij. Helaas is ons contact nu verbroken door omstandigheden en moest ik op zoek naar een ander bedrijf die mij kon helpen. Maar ik wil niet van die slappe dozen die maar een paar cent waard zijn. Het moesten echt goede kartonnen dozen zijn! En het liefst dozen in 2500 formaten.

De zoektocht naar goede kwaliteit kartonnen dozen

Mijn zoektocht naar een ander bedrijf dat voor een goede prijs en kwaliteit kartonnen dozen verkocht ging van start. In het begin gebruikte ik mijn connecties van Linkedin om misschien bedrijven te vinden die met mij een samenwerking aan wilden gaan. Helaas was dit geen succes en ging ik vervolgens kijken in de omgeving waar mijn bedrijf is. Ook hier had ik geen geluk, want het bedrijf dat in mijn buurt was, die vroegen niet normaal hoge prijs voor. Dus ben ik gestopt met zoeken en ging ik nadenken wat ik nu kon doen. gelukkig had mijn vriendin een goede website gevonden waar ik kartonnen dozen kon krijgen! Ze hadden ook alle maten dozen die ik zocht. Dus ben ik meteen gaan kijken wat zij nog meer voor mij konden betekenen met de kartonnen dozen.

De service van Dozenhal

Op de website van Dozenhal kon ik kiezen uit verschillende soorten dozen en opties daarvoor. Ik kon namelijk ook verpakkingsmateriaal kopen voor bij de dozen om deze dicht te maken en daarna op te kunnen sturen. Deze waren totaal niet duur dus heb ik ze ook gekocht. Daarnaast wilde ik graag, omdat de feestdagen erbij aankwamen, ook een leuk design op de doos. Dit was ook binnen no-time geregeld! Nadat ik de dozen had bestelt, kreeg ik een mailtje dat ze morgen er al zouden zijn. Dat vond ik nou echte service!

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat Dozenhal voor u kan betekenen? Bekijk dan het volledige assortiment op www.dozenhal.nl.