Car hire cyprus
Image default
Offers

De juiste vloer kies je zo

De juiste vloer kies je zo

Wanneer jouw zoektocht naar een nieuwe vloer op internet begint zal je vrij snel merken dat er eindeloos veel mogelijkheden bestaan. Om je een beetje op weg te helpen, nemen wij er een aantal met je door. Lees dus snel deze blog als je meer over de verschillende vloeren te weten wilt komen.

PVC-vloer

Als je op zoek bent naar een goedkope optie, dan moet je voor een PVC vloer kiezen. De kunststof vloer is tijdloos en biedt vele voordelen. Het is bijvoorbeeld goed toepasbaar in vochtige ruimtes, mits het verlijmd wordt. Daarnaast is het hygiënisch en eenvoudig om schoon te maken.

Houten vloer

Een vloer van hout is een duurzaam product. Met de juiste zorg en omgang kun je jarenlang van dit materiaal profiteren. Let er wel op dat het meer onderhoud nodig heeft dan andere vloeren. Houd dit je niet tegen? Dan is een houten vloer zeker wat voor jou! Zeker omdat echt hout het karakter van jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Een houten vloer geeft meteen een andere uitstraling dan andere materiaalsoorten. Daarnaast is het goed met een vloerverwarming te combineren.

Laminaat

Het standaard laminaat kent vast en zeker iedereen wel. Er zijn genoeg varianten te vinden. De robuuste toplaag beschermt jouw vloer optimaal tegen krassen en vuil. Bovendien kun je het eenvoudig schoonmaken met een dweil en een reinigingsmiddel dat speciaal voor laminaat ontwikkeld is.

Visgraat laminaat

Nu we het standaard laminaat al met je besproken hebben, leggen we er nog een schepje bovenop. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van een visgraat laminaat? De planken die je hiervoor gebruikt worden in een speciaal patroon gelegd. Dit kan de ruimte optisch vergroten, echter ligt het er wel aan op welke manier het laminaat gelegd wordt.

Hulp nodig? Schakel een specialist in!

Alle vloeren zijn eenvoudig om zelf te verleggen. Mocht je deze taak liever niet zelf in handen nemen, dan kun je ook de hulp van Bebo Parket inschakelen. Het team van ervaren medewerkers neemt deze klus graag van je over. Ook wanneer je op zoek bent naar een advies op maat ben je hier aan het juiste adres!

 

https://www.beboparket.nl/