Car hire cyprus
Image default
Business / Transportation and Logistics

Beveiliging en ventilatie van houten palletboxen

Het is natuurlijk van enorm belang om de inhoud, dat wat een houten palletbox moet vervoeren, volledig te beschermen tegen invloed van buitenaf. Of het nou gaat om diefstal, hitte of vocht, de lading moet hier niet mee in aanraking kunnen komen. Vandaar dat houten palletboxen, naast het feit dat ze enorm stevig en sterk zijn, met verschillende soorten sloten kunnen worden beveiligd. Er is een breed scala aan opties beschikbaar wat betreft sloten, en de houten palletbox expert kan hier vrijblijvend informatie over verstrekken. Omdat sommige houten palletboxen over zee worden vervoerd is het belangrijk dat er tijdens dit vervoer geen vocht in de houten palletbox kan komen. Er zijn een aantal opties om dit te voorkomen. Zo kunnen er luchtgaten in de kist worden gemaakt om, kan er een kleine ruimte tussen de bodemlatten worden geplaatst en kunnen algemene ventilatiegaten worden aangebracht. Dit alles wordt gedaan om binnen gesloten vocht of condens af te kunnen voeren en de inhoud van de houten palletbox te beschermen.

Op maat gemaakte houten palletboxen

Als de houten palletbox die je zoekt niet te vinden is kun je nog altijd kiezen voor een op maat gemaakte houten palletbox, die perfect aan jouw eisen zal voldoen. Er zijn veel aanbieders die dergelijk maatwerk leveren dus schroom niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Er zijn vele mogelijkheden om een houten palletbox op maat te maken. Zowel de afmetingen van de gehele houten palletbox als het binnenwerk kunnen geheel naar eigen inbreng worden gemaakt. Er kunnen verschillende soorten scharnieren, sluitingen, sloten, handgrepen, kijkvensters en wielen worden aangebracht. Het is tevens ook mogelijk om je eigen logo op de kist te laten drukken, om jouw bedrijf of merknaam meer herkenbaarheid te geven.

Handeling symbolen op houten palletboxen

In de transportwereld worden internationale symbolen gebruikt om aan te geven wat zich in houten palletboxen bevindt, maar ook hoe er met de lading omgegaan moet worden en om aan te geven dat er gevaarlijke stoffen opgeslagen zijn in de houten palletboxen. Zo moeten er bijvoorbeeld symbolen worden geplaatst bij brandgevaar, ontploffingsgevaar en in geval van chemische of giftige stoffen. Dit is van groot belang om de veiligheid van de vervoerder te waarborgen en zodat men in geval van nood weet wat voor potentieel gevaar er zich in welke houten palletbox bevindt. De regels omtrent deze veiligheid zijn door de Europese Unie opgesteld en dus algemeen bekend en gebruikt door vervoerders.

Advies

Wij kunnen ons goed voor stellen dat onze klanten behoefte hebben aan advies. Om deze redenen kunnen onze prospecten of klanten op afspraak langs komen in ons magazijn, wij beantwoorden dan al jullie vragen en zullen samen met u kijken welke Houten palletbox de meest geschikte voor u is.