Afas Live

Het Afas Live is een populaire concerthal in Amsterdam Zuid-oost. Deze concerthal trekt artiesten van over de hele wereld naar ons kleine landje. Natuurlijk heeft zo’n populaire concerthal een hele drukke agenda. Daarom is hier een kort overzicht van enkele shows die binnenkort te verwachten zijn in Afas Live

 

Ricky Gervais

Op vrijdag 16 februari is de wereldberoemde komiek Ricky Gervais op bezoek in Nederland om zijn nieuwe  show genaamd ‘Humanity’ te tonen.

 

Dropkick Murphys

Vanwege de grote populairiteit van de show van 10 februari heeft Dropkick Murphys aangekondigd een tweede show te doen op 18 februari. Ditmaal weer met special guest Flogging Molly. Deze Ierse groep heeft afgelopen jaar alweer hun 9e studio-album gelanceerd.

 

Russel Brand

Komiek, acteur, presentator, clumnist, podcastmaker en een zeer uitgesproken activist. Russel Brand is veel, maar wat hij zeker niet is is saai! Tijdens zijn nieuwe tour ‘RE:BIRTH’ laat Russel Brand zien waaraan hij zijn succes te danken heeft. Een show die je als fan zeker niet kan en mag missen!

 

Etentje voor de show

Een avondje Afas Live is op zichzelf natuurlijk leuk maar de avond is pas compleet met een lekkere maaltijd een van de beste restaurants in de Bijlmer arena GaRD Nordic Kitchen. Dit restaurant heeft een groot scala aan opties doordat je bijna je gehele gerecht zelf kunt samenstellen. Kies een hoofdgerecht met daarbij uw favoriete bijgerechten. Voeg er een lekkere salade aan toe, een paar Zweedse gehaktballen en misschien een stuk Deens Smørrebrød. GaRD heeft voor ieder wat wils.

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/